Ki az a vezető auditor?

A megfelelő tudás és képesség birtokában van, hogy megtervezze, megszervezze, irányítsa és elvégezze egy szervezet menedzsment rendszerének első-, második-, és harmadik fél általi auditját.

A vezető auditor nem csupán a szabványt és annak követelményit ismeri, hanem megfelelő tapasztalattal és tudással rendelkezik az általa ellenőrzött szervezet tevékenységével kapcsolatban is. Ez által pedig nem csupán az ellenőri szerepe jelenik meg egy audit alkalmával, hanem különböző fejlesztési javaslatokat tud tenni annak érdekében, hogy újabb és újabb megoldásokkal fejlődhessen egy szervezet.

CertUnion Tudásközpont – Magyarországon elsőként

Cégünk, a CertUnion Kft. Magyarországon nemzetközileg regisztrált tréningjeivel saját jogon, első és egyedüli közvetlen partnerként (IRCA ATP) olyan a nemzetközi követelményrendszerhez igazodó vezető auditor képzést indít, amelynek sikeres elvégzése után az itt végzettek bekerülhetnek az IRCA (International Register of Certificated Auditors – regisztrált auditorok nemzetközi jegyzéke) nemzetközi adatbázisába.

Amit a képzéseinkért kapsz:

 • A tanfolyam sikeres elvégzését igazoló dokumentumot – szemben más, nemzetközi auditor képzésekkel – rövid időn belül, bocsátjuk a rendelkezésedre.
 • A hasznosság érzését – A jó auditor a szabványnak való megfelelésen túl az auditra készülő céget hatékonyan (akár jelentős költséget megtakarítva) tudja segíteni.
 • Kreativitást – Minden vállalkozás, amivel kapcsolatba kerülsz, új megoldást igényel és ezt mind te adhatod meg nek
 • Előrelépési lehetőséget – Ha jó vagy a szakterületeden, kimagasló karrierlehetőség vár rád itthon és külföldön egyaránt.
 • Naprakész auditori tudást.
 • A kommunikációs, együttműködő, vezetői, kritikus gondolkodás és problémamegoldó készségeid fejlődni fognak.

Képzés indításához szükséges minimum létszám: 6 fő

Kihelyezett képzéseket megbeszélés alapján vállalunk.

Kérdés esetén bátran keresse képzési koordinátorunkat.

CQI-IRCA

A The Chartered Quality Institute (CQI) egy globális szakmai testület, mely minden ágazatban a minőségirányítási gyakorlat előmozdítására törekszik.

IRCA - International Register of Certificated Auditors

Az IRCA ellenőrzött és felügyelt folyamatokon és tananyagokon keresztül világszerte képez auditorokat, akik megfelelőségét igazolja is egyben. Ahhoz, hogy ezt a világon bárhol megtehesse, közvetlen partnerekkel szerződik, akik tevékenységét ellenőrzi és jóvá hagyja, ezáltal a minőségi működését igazolja. (ATP státusz).

Miért éri meg az IRCA közvetlen partnerénél végezni a tanfolyamot:

 • megszerzett oklevél gyors kiállítása és kézbesítése
 • saját tananyag
 • a tananyag saját igények szerint fejleszthető és felülvizsgálható
 • közvetlen kapcsolat az IRCA-val, így bármilyen ügy gyorsan intézhető
 • biztosítva van az IRCA követelményeknek való 100%-os megfelelés

Magyar
X