A gyártóipar hazai fellendülésével megnövekedett az igény a tanúsítási folyamatot levezénylő vezető auditorokra. Gondoljunk csak a minőségügyi szakemberek iránt hatalmas szívóerőt jelentő Mercedes és a BMW megjelenésére, és akkor még csak a legnagyobbakat említettük. Érdekes módon nálunk ma még elenyésző a nemzetközi adatbázisba regisztált vezető auditorok száma, pedig egyre nagyobb a kereslet itthon és külföldön az ilyen naprakész tudású szakemberek iránt.

CQI és IRCA által tanúsított képzés egyedi azonosítószáma: 2102

ATP partnerségünket és kurzusunk CQI és IRCA általi tanúsítását a következő oldalon keresztül ellenőrizheti: https://members.quality.org/quality/atp_Profile.aspx?ID=6071746

Tudnivalók a képzésről

Létszám: Hogy minél hatékonyabban adhassuk át az ismeretanyagot neked, szándékosan kiscsoportos foglalkozásokat tervezünk.

Jelentkezési feltételek: a jelentkezőknek általánosan tisztában kell lenniük a menedzsment rendszerek alapjaival – minimális szabványismeret (A jelentkezésnél nem feltétel, hogy legyen minőségirányítási gyakorlatod, vagy felsőfokú végzettséged, de amennyiben az auditori pályán kívánsz elhelyezkedni, akkor ezek nélkülözhetetlenek.) Minden vezető auditori képzésünknél előfeltétel a következő: belső auditori végzettség – ennek hiányában előzetes online (ingyenes) szintfelmérő megírása kötelező

A jelentkezővel szemben támasztott személyi feltételek:

  • legyél kommunikatív
  • előny, ha jó alkalmazkodó képességű vagy
  • szerencsés, ha rugalmas vagy
  • angol nyelvű tanfolyam esetén elvárás, hogy angolul legalább tárgyalási szinten beszélj

Az IRCA - Vezető auditori képzés ISO 9001 tanfolyam időtartama: 40 óra (tantermi órákra számíts hús-vér előadókkal, ne online képzésre!)

Tematika: Az IRCA követelményeihez igazodó tananyag,

azaz a Minőségirányítás alapjai, követelményei

  • Auditálásialapismeretek (auditprogram megvalósítása és nyomonkövetése)
  • Az auditra való felkészülés, előkészítés: dokumentáció átvizsgálás, auditterv, kérdéslista
  • Helyszíni audittevékenységek (nyitóértekezlet, nemmegfelelőségi ismeretek, kérdezéstechnika, interjúztatás)
  • Audit lezárása (záróértekezlet, auditjelentés)
  • Auditot követő tevékenységek

Oktatóink: tanfolyamainkon rutinos, komoly auditori múlttal rendelkező szakmai előadók adják át a tudásukat a hallgatóknak. Oktatóinkat úgy válogattuk, hogy ne csak hitelesek, de kiváló előadók is legyenek.

Mit kaphatsz a tanfolyamtól?

• A tanfolyam sikeres elvégzését igazoló dokumentumot – szemben más, nemzetközi auditor képzésekkel – rövid időn belül, bocsátjuk a rendelkezésedre.

Egy keresett szakmát, ugyanis a tanfolyam sikeres elvégzését követően akár már másnap jelentkezhetsz munkára a tanúsító szervezeteknél. (Ha a pályádat auditorként, vezető auditorként képzeled el, akkor jó, ha felsőfokú műszaki végzettség és öt éves szakmai gyakorlat birtokában iratkozol be a tréningünkre.)

5 nap alatt megkeresheted ennek a képzésnek az árát. Külföldön pedig a hazai napidíj többszörösére is számíthatsz.

• A végzettség birtokában regisztrálhatsz a nemzetközi auditor adatbázisba, ahonnan külföldi cégek hívhatnak le téged, azaz számos külföldi munkalehetőség várhat rád.

Szabadságot – Nem neked való az íróasztalhoz kötött munka? Auditorként változatos munkára számíthatsz, utazással, számos új cég megismerésével.

Függetlenséget – A végzettség birtokában Te döntheted el, hogy főállásban vagy másodállásban kívánod-e végezni az auditori munkád. Sőt, vállalkozóként azt is meghatározhatod, hogy hány napot tervezel erre!

Tervezhetőséget – szereted megtervezni a jövőd? Ez egy ilyen munka.

• Az audittal összefüggő valamennyi költségedet (szállás, utazás) megtéríti az a tanúsító szervezet, amellyel a konkrét munka kapcsán szerződésben állsz.

• A hasznosság érzését – A jó auditor a szabványnak való megfelelésen túl az auditra készülő céget hatékonyan (akár jelentős költséget megtakarítva) tudja segíteni.

Kreativitást – Minden vállalkozás, amivel kapcsolatba kerülsz, új megoldást igényel és ezt mind te adhatod meg nekik!

Előrelépési lehetőséget – Ha jó vagy a szakterületeden, kimagasló karrierlehetőség vár rád itthon és külföldön egyaránt.

 

 

A tanfolyam díja: 291.000 Ft + áfa

Az angol nyelvű tanfolyam díja: 391.000.- Ft

A vizsga díja: 70.000 Ft + áfa

Soron következő képzések:

december 2023

07dec(dec 7)08:0013(dec 13)17:00ISO 9001:2015 vezető auditor képzés (MIR) - CQI és IRCA által tanúsítottBudapest

Magyar
X